آشپزی و بهترین وسایل خانگی

  • ۰
  • ۰


فرها چه گازی باشند و چه برقی،‌ درجه حرارت‌های یکسانی دارند. اما برخی از آنها با واحد اندازه گیری فارنهایت درجه بندی شده‌اند و برخی با واحد اندازه گیری سانتی گراد. در جدول زیر می‌توانید درجه حرارت‌های معادل این دو مقیاس را ببینید: 
‎ ‎اکثر فرها دارای پروانه هواکش هستند که باعث می‌شود گرمای فر در کل فضا به طور یکسان توزیع شود. 
از کار افتادن این پروانه باعث می‌شود فر شما به خوبی کار نکند و نتیجه‌ای که باید از آن نگیرید.
به خصوص در پخت کیک‌ها و شیرینی‌ها که حرارت یکنواخت از اهمیت زیادی برخوردار است. ‏
درجه حرارت فرها معمولا تفاوت‌هایی با استاندارد دارد. بهترین فر،‌ فری است که کمترین تفاوت را داشته باشد.
اما اگر فر جدیدی
گرفته اید،‌ قبل از آنکه این تفاوت بر اساس تجربه دستتان بیاید کمی با احتیاط آشپزی کنید. توصیه می‌شود در این شرایط،‌ پخت و پز را در دمای حدود ۲۰ درجه کمتر از دمای درج شده در دستور و ۱۰ دقیقه کمتر از زمان قید شده برای پخت و پز در نظر بگیرید. ‏
کیک و شیرینی‌ همیشه در طبقه وسط فر پخته می‌شود و غذاها عموما در طبقه پایین فر. اگر با فرتان شیرینی یا کیک می‌پزید،‌ دمای یکنواخت و یکسان بسیار اهمیت دارد.
پس به طور همزمان از دو طبقه فر استفاده نکنید. چون گرما به اندازه کافی به هر طبقه نخواهد رسید. 
برای پخت کیک یا شیرینی باید ۱۰ تا ۱۵دقیقه قبل از گذاشتن ظرف در آن،‌ فر را گرم کرد. در غیر این صورت کیک یا شیرینی بافت سفت و چسبنده‌ای پیدا می‌کند. 
چربی زدایی از فر را حداکثر هر ۲ماه یک بار انجام دهید و برای این کار از مواد تمیز کننده استاندارد این کار استفاده کنید. همچنین می‌توانید برای نظافت فرتان تمیز کننده طبیعی بسازید. ۵ ‎قاشق غذاخوری بکینگ پودر را با ۳ ‎قطره مایع ظرفشویی و ۴ ‎قاشق غذاخوری سرکه سفید ترکیب کرده و مخلوط تمیز کننده‌ای بسازید. فر را در شرایطی که سرد است با یک اسفنج یا اسکاچ نرم تمیز کنید. ‏
معمولاً کیک و شیرینی‌هایی که دارای حجم زیادتری هستند با حرارت متوسط و مدت زمان زیاد،‌ پخته می‌شوند‎.
کیک و شیرینی‌هایی که ریز و کوچک هستند (به جز شیرینی‌هایی که سفیده یا زرده زیاد در آنها به کار رفته) حرارت زیاد و وقت کمتری برای پخت نیاز دارند‎.
اگر حرارت فر برای پخت شیرینی زیاد باشد باعث می‌شود که روی آن پخته و وسط خمیر خام بماند،‌ زمانی که این حالت پیش آمد بهتر است یک تکه کاغذ فویل را چند لایه کرده روی شیرینی بیاندازید به نحوی که به شیرینی آسیب نرساند و دوباره آن را درفرقرار دهید،‌ در این حالت وسط خمیر نیز پخته خواهد پخت. ‏
هیچ وقت موادکنسرو شده را در فر قرار ندهید. ‏
در دماهای بالاتر از ۱۵۰درجه سانتیگراد مراقب باشید مایعات به شیشه فر نپاشد که باعث شکستن آن خواهد شد.

  • ۹۷/۱۱/۱۳
  • فرزانه موسوی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی